Usposabljanje na Malti 

Poletno zatišje je za nekatere naše predavatelje jezikov pomenilo priložnost za strokovno rast in izpopolnjevanje. S ponosom sporočamo, da so se skozi Erasmus K1 projekt odpravili na izobraževanje tujih jezikov na Malto. V sodelovanju z inštitutom NSTS – English Language Institute, ki se lahko pohvali z akreditacijami uglednih organizacij, kot so Cambridge, Eaquals in FELTOM, so naši predavatelji pridobili vpogled v inovativne strategije in metode poučevanja. 

Naši učitelji so med izobraževanjem na Malti ugotovili, da so naše obstoječe izobraževalne prakse že na visokem nivoju. Inštitut NSTS, s svojo že 60-letno zgodovino, velja za pionirsko jezikovno šolo na Malti. Njihova dolgoletna izkušnja se odraža v kakovostnih pristopih k poučevanju, ki so jih naši predavatelji z veseljem spoznali. Preživeli so čas v navdihujočem okolju, kjer so se seznanili z najnovejšimi metodami poučevanja tujih jezikov, ki jih bodo vključili v prihajajoče izobraževalno obdobje. 

Smo prepričani, da bodo njihova pridobljena znanja in izkušnje pozitivno vplivala na izobraževalni proces naše ustanove. Veselimo se, da bodo naši udeleženci izobraževanja imeli korist od svežih pristopov k poučevanju, ki jih bodo naši predavatelji kmalu vpeljali v učilnice. Skupaj gradimo boljšo izobraževalno prihodnost. 

Več o projektu

Foto: Dejan Suban

Dostopnost