Zbiramo informativne prijave za brezplačne jezikovne tečaje na vstopni ravni A1 

Vabimo vas, da se pridružite našim začetnim tečajem jezikov, kjer boste lahko osvojili osnove angleščine, italijanščine in nemščine na vstopni ravni A1. Ne glede na to, ali ste popoln začetnik ali želite obnoviti svoje znanje, boste na naših tečajih dobili odlično priložnost za učenje in napredek..

  • Naši učitelji so strokovnjaki, ki z veseljem delijo svoje znanje z vami.
  • Učenje jezika ne bi smelo biti le dolgočasno učenje pravil. Naši tečaji so zasnovani tako, da spodbujajo aktivno sodelovanje in komunikacijo.

Vabimo vas, da se prijavite v čakalno vrsto za brezplačne jezikovne tečaje “nivo A1 – osnovni nivo”, ki se bodo pričeli predvidoma v prvi četrtini leta 2024. Vsi prijavljeni boste o točnih terminih obveščeni prek e-pošte, ki nam jo boste zaupali ob prijavi.  

Angleščina A1 – prijave tukaj 

Nemščina A1 – prijave tukaj 

Italijanščina A1 – prijave tukaj

V pripravi so tudi ostali jezikovni tečaji, ki jih bomo objavili naknadno. Jezikovni tečaji se bodo izvajali na Ljudski univerzi Ajdovščina, Stritarjeva 1/A, 5270 Ajdovščina.


Začnite svojo jezikovno pot z nami! Prijave so že odprte! Za več informacij nas kontaktirajte na anja.jamsek.furlan@lu-ajdovscina.si ali 05 366 47 52, 051 20 26 28.

Dostopnost